« terug naar vorige pagina

Afspraak maken

De huisarts houdt dagelijks spreekuur op afspraak.

U kunt zelf online een afspraak inplannen via MijnGezondheid.net of via de app MedGemak

Ook kunt u de assistente bellen, ’s ochtends tot 11.30 uur en ’s middags vanaf 13.30 uur. De assistente zal vragen naar de reden van uw contact. Ze doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten.  Ze is daarvoor opgeleid. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Tussen 11.30 en 13.30 uur zijn wij telefonisch alleen bereikbaar voor spoed. 

Bel de assistente tijdig wanneer een eerder gemaakte afspraak niet door kan gaan.

Voordat u een afspraak maakt, bepaal binnen 1 minuut of u naar de dokter moet.

En heeft u al eens op thuisarts.nl gekeken? Hier vindt u heel veel betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid! 

Meer tijd nodig
Indien u meerdere vragen heeft, een gesprek wilt of als u een afspraak wilt maken voor een klein chirurgische ingreep, verzoeken we u dit bij de assistente aan te geven. Dit betekent dat er meer tijd nodig is. Zij kan hiermee rekening houden bij de planning van de agenda.

Huisbezoek
Op de praktijk hebben wij de beste faciliteiten voor lichamelijk onderzoek. Mocht u echter door de ernst van uw ziekte of door een lichamelijke beperking niet naar de praktijk kunnen komen, dan komen wij naar u toe. Zo mogelijk belt u in de ochtend voor het aanvragen van een visite voor dezelfde dag.

E-mailen
U kunt ons ook een e-mail sturen via MGN of de MedGemak app. Dit is bedoeld voor kleine niet spoedeisende vragen, waarvan u verwacht dat de huisarts u hiervoor niet hoeft te zien. Evt. kunt u daarbij een foto toevoegen. Houd er dan rekening mee dat:

  1. De foto’s scherp zijn. Controleer of de plek waar het om gaat scherp op de foto staat.
  2. U een overzichtsfoto maakt van de plek waar het om gaat. Dus zet bijvoorbeeld de hele hand op een foto. Zo kan de huisarts zien waar de afwijking precies zit.
  3. U ook een foto van dichtbij maakt. Als het lukt, leg een centimeter langs de plek, zo heeft de huisarts een idee van hoe groot de plek is.