« terug naar vorige pagina

DZ toestemmingsverklaring

Graag attenderen wij u op het onderstaande. Leest u de tekst goed door. Bij vragen mag u gerust contact met ons opnemen.

Als huisartsen gebruiken wij dagelijks het Zorgverlenersportaal van het Deventer Ziekenhuis. Via dit portaal hebben we toegang tot een deel van uw medische gegevens in het ziekenhuis.

Via het Zorgverlenersportaal vragen we bijvoorbeeld bloedonderzoek en röntgenfoto’s aan.  We kunnen ook zien welk onderzoek uw specialist gedaan heeft, zodat we geen onderzoek dubbel doen.

Natuurlijk hebben we alleen toegang tot uw medische gegevens als dat nodig is voor uw behandeling. Dat is voor ons belangrijk, omdat we u daardoor beter en efficiënter kunnen behandelen.  Ook ’s avonds, in het weekend en in noodsituaties.                                 

Vanaf 1 juni mogen wij uw gegevens van het Deventer Ziekenhuis alleen nog inzien als u daarvoor speciaal toestemming hebt gegeven. 

Wij vragen u dan ook dringend uw toestemming vast te leggen via mijndz.nl.

Daar ziet u deze knop:

Voor meer informatie over hoe u uw toestemming registreert gaat u naar https://www.dz.nl/toestemming

U kunt ook onderstaande QR code scannen om naar de juiste pagina te gaan.

In het verleden heeft u aan kunnen geven of uw gegevens gedeeld mogen worden met het LSP, Landelijk Schakelpunt: dit is een andere toestemming.

Alvast bedankt voor uw medewerking!